[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: پایان مهلت ارسال مقالات فارسی ::

از اول مهرماه مقالات فقط به زبان انگلیسی و در سایت جدید مجله به آدرس WWW.mcjbums.com دریافت خواهد شد.

با توجه به تغییر ادرس سایت مجله، از نویسندگان عزیز خواهشمندیم  از این پس مقالات خود را که به زبان انگلیسی نوشته شده اند، فقط در سایت جدید مجله (http://www.mcjbums.com) بارگذاری نمایند. مقالات فارسی نیز فقط تا اول مهرماه 1395 در  این سایت دریافت می شوند.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان