[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: امتیاز ویژه برای چاپ مقالات مداخله ای ::

قابل توجه پژوهشگران , اساتید ودانشجویان علوم پزشکی

مجله علمی - پژوهشی مراقبتهای نوین درنظرداردجهت تسریع درچاپ برخی ازمقالات اصیل پژوهشی که واجد شرایط لازم باشند , پانل های داوری سریع( Express Review )برگزارنماید.

لذا ازنویسندگانی که متدولوژی مقالاتشان شامل موارد ذیل می باشد دعوت می گردد مقالات خود را از طریق وب سایت مجله به آدرس http://moderncare.bums.ac.ir ارسال نمایند .

1 – مرورسیستماتیک ( systematic Review )

2 – متاآنالیز( meta analysis )

3 – مطالعات کوهورت ( Cohort studies )

4 – مطالعات مداخله ای ( Experimental studies )

5- مطالعات مورد- شاهدی ( Case –control studies )

لازم به ذکراست مقالات مذکورازامتیازات ذیل برخوردار خواهند بود :

1 – داوری ساختاری (اولیه) مقاله حداکثر یک هفته پس ازارسال انجام خواهد شد.

2 – نتیجه نهایی داوری علمی ومتدولوژی(پذیرش یاردمقاله ) حداکثریک ماه پس از ارسال مقاله به نویسنده اعلام خواهدشد .

3 – اولویت چاپ درشماره های آتی مجله با مقالات فوق خواهد بود .

توجه:

"نظر به اینکه استفاده از نرم افزار End note در نگارش مقاله باعث یکنواختی و سهولت تنظیم منابع می گردد لذا :

مقالاتی که با استفاده از نرم افزار   End note نگارش شده باشند و فایل رفرنس ها (با پسوند enl) به عنوان فایل ضمیمه مقاله ارسال گردد در اولویت بررسی قرارخواهد گرفت. "

روابط عمومی مجله .

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان

::
دفعات مشاهده: 6066 بار   |   دفعات چاپ: 731 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 172 بار   |   0 نظر
مراقبتهای نوین Modern Care Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.193 seconds with 876 queries by yektaweb 3501